Роднини, бизнес партньори, спортни деятели и хора от сферата на сигурността

...
Роднини, бизнес партньори, спортни деятели и хора от сферата на сигурността
Коментари Харесай

Роднини, полицаи, магистрати и адвокати изпратиха Алексей Петров

Роднини, бизнес сътрудници, спортни деятели и хора от сферата на сигурността изпратиха убития Алексей Петров в последния му път. 


Майката Диляна и братът Огнян бяха измежду първите на поклонението в столичните частни гробища на кв. Бояна.


На място можеха да бъдат видяни някогашният зам.градски прокурор на София Роман Василев,...


... едни от най-именитите юристи като Ина Лулчева.

Според медии - участвали са още адвокатската фамилия Лъчезар Таков (самият той някогашна " барета " ) и синът му Любомир.

Дошъл да изрази последна респект е и Явор Колев - някогашен началник на " Киберпрестъпления "  към ГДБОП, който след напускането на системата взе участие в известни начинания на " Лев инс ".

Според медии - участвал е и Златомир Иванов-Баретата. Това обаче бе изрично опровергано от журналистаката Миролюба Бенатова, която бе " на терен " - отказал се " поради папараците ".

" На опелото не участва - персонално или с венец, нито един от политиците, с които Алексей Петров беше свързван приживе. Там бяха юристите му ", написа по-късно Бенатова.

Засега убийството на Алексей Петров остава неразкрито. Въпреки всевъзможните спекулации и " предварителни " неофициални информации в публичното пространство, проверяващите публично настояват, че не разполагат с нищо, а вероятни са " всички версии ".
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР